Mare este grădina lui Cioloș! La Cluj, PLUSiștii studiază „titanii” Voltaire și Marx!

0

Cioloș este votabil în Cluj-Napoca, la bătaie cu USR! Este orașul care paradoxal, în aceeași barcă îi ține pe Boc, Cioloș, PNL și un pic USR ca partid. De ce nu am trecut și PLUS? Pentru că în Cluj, nu există!

98% dintre clujeni nu-l cunosc pe președintele PLUS Cluj, pe șefii din Cluj-Napoca, Dej sau Gherla, nici atât. Mai cunoscuți sunt starul T9 din Turda, Andrei Suciu sau omul USR-ului din Huedin, candidat la primăria orașului de sub Vlădeasa, Horea Matiș.

PLUS Cluj, zero comunicare, zero opoziție la PNL, zero lideri cu notorietate.

Zilele trecute s-a pornit un vârtej în filială, unii sunt supărați pe șefa lor, doamna Simona. Noi zicem că doamna respectivă este o tipă deșteaptă dar e adevărat, cu managementul politic nu prea le are. Trist este pentru PLUS Cluj, că nimeni nu se pricepe în toată filiala aia, care poate băga 1-2 oameni în Consiliul Local Cluj-Napoca strict pe spinarea lui Cioloș. Exclusiv, bă, exclusiv.

Recent, cei de la PLUS Plus, într-un comentariu la un share dat unei postări făcute de filiala din Sălaj, o filială mult mai puternică ca cea din Cluj, PLUS Cluj lasă un comentariu stupiduț care se dorea a fi ușor ironic și inteligent, în contextul Zilei Internaționale a Cărții și a drepturilor de autor: „PLUS Cluj Presimțind că va veni și ziua aceasta (Ziua Internațională a Cărții), membrii Biroului Județean Cluj s-au pus cu burta pe carte încă din weekend  s-au vehiculat autori precum Schumpeter, Greenspan, Friedman, Clinton (ea), dar și titani – Voltaire, Marx, Smith  pentru mai multe detalii, like and share la postare și revenim ”

Vă dați seama cât au stat ei în biroul ăla, forumul lor de comunicare ca să găsească acest comentariu genial, ce conținut quality frate!!! Dă-i cu Voltaire și Marx că-s de dreapta. Și dacă au făcut-o în glumă, sunt și mai deștepți.

Cioloș, poți să tragi obloanele la Cluj și să închizi filiala că aștia o ard doar intelectualicește pe lecturi, și în izolare și în afara izolării! PLUSiști de șampanie și caviar…

Daciane, schimbă-i 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *