Boc a devenit mai nou specialist în fotbal! Alt „specialist” în arbitraj…

0

În loc să își onoreze promisiunile electorale, primarul Emil Boc a criticat arbitrajul de la meciul U Cluj – CFR Cluj, spunând că echipa campioană nu avea nevoie de avantaje.

„Universitatea a dominat din toate punctele de vedere. Îi felicit și pe Neagoe l-am felicitat imediat după joc. Să nu uităm de unde am venit și unde suntem. Jucăm de la egal la egal cu FCSB, Craiova sau CFR.

Vorbind de partea negativă, CFR nu avea nevoie de cadouri, a spus-o și Neagoe. Al doilea penalty nu a existat. M-am uitat până la 4 dimineața pe toate reluările, nu a existat. Ce a deranjat a fost că nu a mers să verifice o fază atât de controversată. De aceea avem VAR pentru a elimina greșelile.

Nu aveai cum să vezi, era un jucător în față. Nu există contact între piciorul celui de la U Cluj și al celui de la CFR. A fost o greșeală flagrantă de arbitraj, dar și de atitudine. Totuși, trebuie să mergem mai departe, avem meci luni cu FCSB și trebuie să ducem mai departe steagul Universității Cluj”, a declarat Emil Boc la Napoca Live.

iată cum Boc a devenit mai nou specialist în fotbal! alt „specialist” în arbitraj… în loc să rezolve problemele de trafic din Cluj-Napoca, Emil Boc rezolvă faze la fotbal. Prea mult PR la Boc și prea puțină administrație…

Árpád Pászkány, fostul patron al CFR Cluj și Emil Boc

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *