Dr. Paun Ciprian va fi moderator la „PANEL IV –Drept Material” în cadrul Conferinței Naționale de Drept Fiscal

0

Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Drept a Universității de Vest și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, organizează a IX-a a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE DREPT FISCAL, eveniment care va avea loc vineri, 25 noiembrie 2022 (orele 9,00-18,00) și sâmbătă, 26 noiembrie 2022 (Orele 9,00-14,00) în Aula Academiei de Studii Economice – Piața Romană, nr. 6, București.

Ca în fiecare an, conferința se adresează în special juriștilor specializați în materie fiscală: avocați, judecători, consilieri juridici, dar și consultanților fiscali preocupați de aspectele juridice ale fiscalității. Moderatorii și speakerii invitați sunt magistrați specializați în contenciosul administrativ și fiscal, reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice, cadre universitare, precum și practicieni de la importante case de avocatură și firme de consultanță fiscală.

Avocatul clujean Dr. Paun Ciprian va fi moderator la „PANEL IV –Drept Material” în cadrul Conferinței Naționale de Drept Fiscal.

Ciprian Păun este un avocat recomandat de Camera de Comerț și Industrie a Austriei și de Ambasada Germaniei în România și este unul dintre coordonatorii biroului NNDKP de la Cluj-Napoca, birou care asigură asistență și reprezentare companiilor cu activitate în județul Cluj și în județele limitrofe. Cu peste 16 ani de experiență profesională, Ciprian este specializat în aspecte de drept fiscal, drept societar, protecția datelor și domeniul imobiliar. Asistă investitori naționali și internaționali, companii active în domenii diverse, inclusiv comerț, financiar-bancar, IT, industrial/producție sau resurse naturale. Ciprian este membru al EATLP (European Association of Tax Law Professors) și membru al NNDKP CELF – Centrul de Excelență în Litigii Fiscale.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *