Exclusiv

Rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David, a semnat la Ljubljana declarația Eutopia privind incluziunea și acceptarea noilor parteneri globali din Africa, Australia și Coreea de Sud

Rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David, a semnat în această săptămână, la Ljubljana, declarația Eutopia privind incluziunea și acceptarea noilor parteneri globali din Africa, Australia și Coreea de Sud.

Rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David, alături de ceilalți rectori ai alianței/metauniversității europene Eutopia (https://eutopia-university.eu/), a semnat la Ljubljana, declarația Eutopia privind incluziunea și acceptarea noilor parteneri globali ai Eutopia din Africa, Australia și Coreea de Sud (https://eutopia-university.eu/…/about-us/values-statement).

În drumul spre Ljubljana, echipa UBB a făcut o scurtă oprire la Universitatea „soră” din Szeged, care a onorat istoria comună de 440 de ani printr-o placă aniversară pe clădirea Universității din Szeged în limbile maghiară, română și engleză” au anunțat oficialii UBB.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *