Strategia AROBS pe următorii 5 ani: Crearea unui grup care să reunească antreprenorii talentați în IT&C din țară

0

Voicu Oprean, fondatorul AROBS, a anunțat de curând noua strategie a companiei pentru următorii cinci ani: crearea unui grup care să reunească antreprenorii talentați în IT&C din țară.

„Anul acesta a fost unul în care, cu sprijinul investitorilor BVB, am accelerat dezvoltarea grupului AROBS prin realizarea de tranzacții (achiziții și fuziuni), dar și prin creștere organică pe piețele și industriile unde suntem deja prezenți. În primele nouă luni din 2022, am finalizat două tranzacții, AROBS Engineering și grupul Nordlogic.

Lucrăm cu cele două companii la procesul de integrare a acestora în cadrul AROBS. Rezultatele financiare aferente primelor nouă luni ale anului ne dau încredere că strategia noastră de dezvoltare începe să dea roade și ne motivează să continuăm în această direcție.

Obiectivul nostru este ca în următorii cinci ani AROBS să fie un grup care reunește cât mai multe companii antreprenoriale românești din zona de IT sub umbrela sa și prin intermediul căruia antreprenorii vor avea posibilitatea să-și ducă afacerile la următorul nivel”, anunțat Voicu Oprean, fondatorul AROBS.

Voicu Oprean, fondatorul AROBS

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *