Mii de clujeni din zona străzii Paris vor fi afectați de PUZ-ul din zona Piața 1 MAI / Carbochim

0

Mii de clujeni din zona străzii Paris (Piața 1 MAI / Carbochim – 21 decembrie, axa nord – sud și strada Henri Barbusse – Someș axa est – vest) vor fi afectați de PUZ-ul uriaș din zona Piața 1 MAI / Carbochim, se arată într-o postare în Clujul Civic.

Mai mult, municipalitatea clujeană ține ascunse studiile de trafic din zona PIAȚA 1 MAI / CARBOCHIM solicitate marilor dezvoltatori imobiliari care vor să construiască proiecte în zona PIEȚEI 1 MAI / CARBOCHIM.

„Administrația Boc-Tarcea refuză însă să explice zecilor de mii de clujeni care locuiesc în zonă, cum va rezolva problema traficului.

Pe lângă faptul că proiectul uriaș din zona PIAȚA 1 MAI / CARBOCHIM va transforma zona la propriu, într-un șantier, urmează să se construiască blocuri, spații de birouri, cel mai mare mall din România, pe o trama stradală care nu ar putea suporta traficul auto generat! Realizați ce trafic se va produce la o intrare a celui mai mare mall din România… din Piața 1 MAI. Strada PARIS și străzile adiacente din zonă (inclusiv legătura cu strada București) sunt sub-dimensionate astăzi traficului auto, ce să mai vorbim de viitor, prin urmare în lipsa realizării noului culoar de mobilitate, din zona Gării – Câmpul Pâinii – până la podul Ira, traficul din zona străzii PARIS se va bloca total”, se arată în postare.

De asemenea, Emil Boc și Dan Tarcea sunt criticați, în condițiile în care puteau face publice studiile de trafic, dar nu au făcut-o.

„Primăria Cluj-Napoca a refuzat să publice studiile de trafic, chiar dacă ele sunt date publice, chiar dacă pentru proiectele urașie din zonă, poate și opinia contribuabilului clujean ar fi relevantă. Domnule Emil Boc, calitatea vieții pentru clujean sau calitatea vieții pentru dezvoltator imobiliar / multinațională ?” se arată în text.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *