REACTOR de creație și experiment: Am găsit duba visurilor noastre!

0

Primele fotografii cu „dubla visurilor” au fost postate astăzi, o dubă mult dorită de actorii din compania de teatru REACTOR de creație și experiment.

„Suntem extrem de entuziasmați să vă anunțăm că, după lungi căutări, am găsit duba visurilor noastre!

E minunată! Are șase locuri, e înaaaltă (poți să stai în picioare în spate, chiar dacă ești Doru), are un neon în spațiul de depozitare (ce detaliu) șiiii un girofar deasupra ( a zis cineva intervenție culturală?), plus AC, plus un motor impecabil, plus că…… e galbenă.

A ajuns ieri în curte la Reactor (tocmai din Olanda) și e gata de experiențe și amintiri noi.

Fără sprijinul vostru ar fi fost imposibil să facem această investiție, așa că vă mulțumim din nou pentru toată solidaritatea și vă dorim un final de an magic. Și un 2020 în care să meargă totul ca pe roate” au anunțat cei de la REACTOR.

Despre REACTOR de creație și experiment

Reactor de creație și experiment este un spațiu cultural energic și viu într-un oraș tot mai deschis la experiențe artistice alternative.

Înființat în 2014, Reactor și-a crescut treptat aspirațiile și proiectele, majoritatea axate pe sprijinul tinerilor artiști (Fresh Start – rezidențe de creație) și al dramaturgiei contemporane (Drama 5 – rezidențe de scriere dramatică), dar și pe dezvoltarea publicului (Teen Spirit, platformă dedicată adolescenților) sau pe punerea în discuție a unor teme actuale (Reactor Social). O altă platformă de succes a spațiului este Mini Reactor, care propune săptămână de săptămână un program de spectacole, ateliere și alte activități pentru cei mai mici dintre locuitorii Clujului.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *