Ovidiu Razvan Nistor, lasă Parisul și du-te la Ploscoș să vezi noroaiele!

0

Ne place mult de Ovidiu Razvan Nistor. Este un tânăr de perspectivă în politică, isteț, însă când îl laudă pe papagalul de parlamentar care terorizează medicii clujeni, răruț ce-i drept, ne cam supără. Dar nu asta-i ideea articolului.

De câteva zile, USR Cluj-Napoca a anunțat că Ovidiu Razvan Nistor, candidat USR pentru Consiliul Județean Cluj, trece în revistă schimbările prin care trec orașele europene în această perioadă. Ce se întâmplă în Paris, Milano, Vilnius, Bruxelles? Vere, nu ne interesează, absolut deloc! Nu o mai arde cu salată à la Bruxelles, cu marile metropole europene, că în Ploscoș îs noroaie boss, că în Bonțida este sărăcie lucie, unde primarul se răzuiește cu fratele lui. Vere, în Măguri Răcătău coboara camioane cu lemne noapte și zi iar în Recea Cristur sau Așchileu au mai rămas bătrânii. Ce faci tu neică, pentru populația îmbătrânită din Câmpia Turzii sau Huedin?!

Lasă Parisul vere, lasă șaibărele și grohăiturile, știm că ești mare clăpar, știm că ești smart, isteț dar pune-te pe treabă, cunoaște localitățile și problemele oamenilor și nu ne mai anunța ce-i nou în Paris.

Dacă te pui pe treabă, sunt șanse să te votăm! La Consiliul Județean Cluj, nu la consiliul metropolitan din Paris.

Ovidiu Razvan Nistor, clăparul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *