SURSE: Claudia Anastase este OUT din fruntea Sucursalei de Transport Cluj a Transelectrica SA după reorganizare! Rareș Rusu stă la pândă!

0

Mișcări de trupe la Transelectrica SA! Începând de mâine, 10 iunie, vor fi desființate cele opt Sucursale de Transport și vor fi înființate opt Unități Teritoriale de Transport, entități mai suple din punct de vedere al actului managerial și mai flexibile aflate în coordonarea executivului companiei.

În acest context, Claudia Anastase este OUT din fruntea Sucursalei de Transport Cluj, fiind cunoscută ca apropiată a fostului politician Liviu Alexa, cu care de altfel a făcut echipă la localele din 2016 în Mișcarea Liberală.

„Obiectivul nostru este creșterea eficienței organizaționale prin trecerea de la o structură piramidală a organizației la una orizontală, mai aplatizată, care să faciliteze comunicarea, simplificarea proceselor birocratice și realizarea acestora, acolo unde se poate, cu un consum mai mic de resurse. În paralel, căutăm o uniformizare a proceselor, pe toate structurile organizatorice și eliminarea unor funcționalități «special create» de-a lungul timpului, în activități specifice, dar universal valabile la nivelul Companiei. Ne dorim o companie dinamică, o structură eficientă care să fie caracterizată printr-un proces decizional rapid și care să poată reacționa mai bine la factorii macro-economici ai României, dar și regionali. O astfel de structură presupune mai puține nivele de decizie, ceea ce conduce în mod evident la o reducere a fluxului decizional al Companiei. Este nevoie de viteză de reacție, de o comunicare mai rapidă și mai bună. Toate acestea vin pe fondul necesității de îmbunătățire a sistemului informatic, element critic în activitatea Companiei care în sine este coloana vertebrală a Sistemului Energetic Național”, a explicat Cătălin Nițu, Director General Executiv, Președinte al Directoratului CNTEE Transelectrica SA, pentru profit.ro

Sursele noastre spun, că în cărți pentru noua Unitate Teritorială de Transport Cluj, este fostul director, PNListul Rareș Rusu, fost președinte al PMP Cluj, un apropiat al președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *