UMF Cluj-Napoca este listată pentru prima dată în clasamentul World University Rankings 2021!

0

În această după-amiază, rector UMF, Anca Buzoianu, a anunțat că universitatea pe care o conduce este listată pentru prima dată în prestigiosul clasament internațional World University Rankings 2021.

„UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca este listată pentru prima dată în prestigiosul clasament internațional World University Rankings 2021, realizat de Times Higher Education și ne bucurăm că am intrat direct pe poziția a doua în topul universităților din România. De asemenea, ne situăm printre cele mai bune 1.000 de universități din lume” a anunțat Buzoianu.

Clasamentul reunește peste 1500 de universități din 93 de țări, evaluate în funcție de următoarele criterii: calitatea procesului educațional și a mediului de învățare, calitatea cercetării reflectată în indicatori de volum, venituri și reputație și impactul acesteia reflectat în citări, gradul de internaționalizare a universității analizat din perspectiva studenților, profesorilor și partenerilor internaționali și transferul de cunoștințe spre mediul socio-economic.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *