„Lebăda Neagră” Pe cine pregătesc „illuminati de Cluj” în locul lui Emil Boc dacă acesta iese din joc?

0

Haideți să lămurim o treabă din start: Nu există niciun cerc de influenceri grei în Cluj, nici illuminati, nici băieții din jurul BT, nici aripa politică dură a PNL-ului, nici Grupul de la Cluj, nici exoticii antreprenori recent îmbogățiți din IT, care să controleze orașul de la A la Z, care să influențeze pe termen lung sub o formă sau alta dezvoltarea orașului și traiectoria macro a afacerilor locale… pentru că domnilor și doamnelor, nu există oameni grei în Cluj. Clujul este mult PR, mult marketing, cam atât.

Dar se revenim la obiectul articolului, din când în când, unii mari vizionari ai orașului gândesc variante de viitor. Să ne înțelegem, Boc este convenabil pentru toți, pentru toate afacerile din oraș, nu a deranjat pe nimeni și așa a obținut tăcerea și/sau susținerea tuturor.

Bun, dacă Boculeț părăsește orașul și pleacă în zări străine, un zvon pe care noi dăm doi lei, devine realitate? Dacă este arestat, celebra „lebădă neagră”, alt scenariu pe care-l considerăm fantezist, dar care nu este exclus, ce se întâmplă cu viitorul Clujului?

Băieții vizionari, testează anual personalitățiile urbei. Un exemplu aveți mai jos, pe care l-am primit și noi zilele astea, sondajul fiind din 2018:

Cine lipsește? La prima vedere, gurul IT local, mister Daniel Metz, CEO al NTT DATA Romania.

Dintre comentariile noastre, față de acest sondaj: 1. Băieți, pe Ciorcilă degeaba îl testați, el joacă doar la București, voi la Cluj, nu prea contați pentru el. 2. Mihaela Rus este o surpriză pentru noi, chiar una șoc. Gadola e jos, foarte jos… no ce să mai zicem… 3. Aloooo? Damian? Unde ești tati? Nu te testează lumea la grup? Nu ai prins liga. 4. Mitică? hahahahahahahahaha

Nu-i nimic băieți, Arpy, chiar și cu CFR-ul deposedat, tot locul I este.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *