Tavi Hoandră își mai lansează o carte mâine: „Jurnal de pandemie”

0

Prietenul nostru, Tavi Hoandră, își mai lansează o carte cu un titlu elocvent pentru ceea ce am trăit în ultimul an: „Jurnal de pandemie”. Conținutul este recomandat de o serie de oameni de cultură de excepție, Ovidiu Simonca, Vasile Sebastian Dancu și George Banu iar postfața poartă marca lui Bogdan Comaroni.

„Il admir pe Octavian Hoandra pentru ca s-a intors la scris, la un scris nonfictional despre izolare, singuratate si prietenie, dupa ani lungi de naveta Cluj-Bucuresti, pentru a realiza emisiuni de televiziune. Intoarcerea la scris s-a petrecut exact intr-o perioada tulbure, ciudata, cand am stat izolati in case si peste noi au curs stari de urgenta si de alerta. Nu-i simplu sa fii lucid timp de doua luni, sa incerci sa nu fii coplesit de panica, de groaza sau de resemnare” – Ovidiu Simonca.

Lansarea din București va avea loc mâine, joi, 24 septembrie 2020, de la ora 13.00, la Clubul Diplomatic din București, eveniment recomandat de Editura Școala Ardeleană din Cluj.

Cine este Tavi Hoandră?

OCTAVIAN HOANDRA este jurnalist editorialist la Evenimentul zilei si realizator al emisiunii de politica si cultura „Realitatea romaneasca” – Realitatea TV.

Cărți publicate: Dreptul la frica (roman), Editura Exe, Cluj-Napoca, 1992; Praful rosu (proza scurta), Editura Arhipelag, Targu-Mures, 1995; Eclipsa de la capatul tunelului (publicistica), Editura Dacia, Cluj-Napoca, 1996; Vremea hienelor (publicistica), Editura Presa Universitara Clujeana, Cluj-Napoca, 2007; Cum a murit Romania, cum am murit eu (publicistica), Editura Eikon, Cluj-Napoca, 2010; Jurnal la Klausenburg (poeme), Editura Eikon, Cluj-Napoca, 2011; Journal à Klausenburg (poeme), Éditions Edilivre, Paris, 2013; Opiniile unui strain absolut (eseuri), Editura Eikon, Cluj-Napoca, 2014; Ianuarie si alte amaraciuni (poeme), Editura Eikon, Cluj-Napoca, 2014; Fiecare pustiu cu vorbele lui (poeme), Editura Eikon, Cluj-Napoca, 2014; Les Opinions d’un étranger absolu (essays), Éditions Edilivre, Paris, 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *