Diana Buluga mârâie aproape tot timpul că ar putea face mai bine

0

Așa este Diana dragă, cu toții putem face mai bine, însă tu, să fii mulțumită de tine, pentru că ești o actriță talentată și muncitoare. Noi suntem mândri de tine, te apreciem și te felicităm pentru premiul obținut. Ține-o tăt așa, noi rămânem fanii tăi!

„a trecut azi Daniel prin grădina Create să-mi aducă trofeul de la gala Ten Outstanding Young Persons, la care mi-ar fi plăcut mult să merg, dar nu s-a putut pe motiv de pandemie.

foarte rar în viața mea am simțit că sunt outstanding, cu atât mai puțin în ultimele luni. asta și pentru că mârâi aproape tot timpul că aș putea face mai bine.

sunt, în schimb, norocoasă. pentru că mai ales ultimul an jumate mi-a adus aproape oameni wow alături de care am consolidat echipe în care să ne putem juca liber, să putem greși fără frică, să putem fi noi.

sunt, în schimb, recunoscătoare. tot oamenilor wow din jurul meu, pentru curajul lor și pentru încrederea pe care-o au în mine și în ce facem.

sunt, în schimb, un pic obosită. pentru că s-a muncit anul ăsta mai mult ca niciodată. pentru schimbare, pentru supraviețuire, pentru soluții, pentru o imunitate colectivă care rămâne, în continuare, destul de șubredă.

mulțumesc, JCI Cluj și JCI TOYP România. premiul de la voi îl iau ca pe un îndemn că trebuie să putem mai bine. cu toții” scrise diana.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *