(VIDEO) Knockout la Antena3: Vasile Dîncu a fost jumulit de Mircea Badea, Mugur Ciuvică și Mihai Gâdea

0

Noi chiar nu înțelegem ce dracului a căutat Vasile Dîncu la Antena 3, cunoscută fiind supărarea lui Mircea Badea pe Grupul de la Cluj dar mai ales aversiunea profesorului Dan Voiculescu față de Vasile Dîncu și Ioan Rus. În urmă cu câteva zile, Dîncu a fost făcut în direct MUCI de Mircea Badea, Mugur Ciuvică și Mihai Gâdea.

Mugur Ciuvică: „A uite, m-am gândit și la o întrebare pentru domnul Dîncu, de exemplu. De ce vă supărați pe mine când vă zic de sufragerie și nu pe domnul Andronic de lângă dumneavoastră, că domnul Andronic a dezvăluit cu sufrageria? Eu doar am preluat…”

Mihai Gâdea: „Domnul Dîncu, vreți să răspundeți?”

Vasile Dîncu: „Acuma eu nu aș vrea să fiu obraznic dacă tot m-ați invitat aici dar eu am fost într-o seară, să zicem, într-un loc nepotrivit în sufrageria unui prieten, iar aici, dumneavoastră sunteți de 17 ani în sufrageria lui Felix”.

Mugur Ciuvică: „Eu nu sunt de 17 ani sunt de ceva mai puțini și aici nu este sufragerie, aici este un studio de televiziune și nici măcar nu este a lui Felix. Asta o știți dumneavoastră de când îi aranjați sondajele lui Băsescu, chestia cu Felix. Puteați să scoateți ceva mai bun”.

Mircea Badea: „Haideți mai bine să ne comportăm ca în Locanda dell’Amorosa, mai pe prietenie”.

Vasile Dîncu: „Dar asta ați spus-o de atâta vreme și deja este atât de public, pentru că atâta publicitate ați făcut la asta încât. Păi acum mai este o știre?”

Mircea Badea: „Nu mai este o știre dar nu am avut eu ocazia să văd un protagonist atât de aproape (…) Dar stați puțin, prietenul dumneavoastră era Oprea sau care era prietenul dumneavoastră care v-a invitat”.

Vasile Dîncu: „Gazda era acolo”.

Mircea Badea: „Deci domnul Oprea! Prietenul dumneavoastră domnul Oprea!”

Vasile Dîncu: „Sigur, eram amici în acea perioadă și m-a invitat la el acasă unde a fost și jurnalistul Dan Andronic și eu nu cred că faptul că m-am nimerit acolo, eram simplu profesor de sociologie, nu aveam nicio funcție prin care putea să schimb ceva în voturi. Nu văd care este marea mea vină pentru care mă trâmbițați de zece ani”.

Mircea Badea: „Dar dacă vă simțiți așa de acuzat, serios, dacă ați reacționa așa și la atacurile președintelui, poate că ați obține un scor mai mare dar nu v-a atacat nimeni, domnule. E adevărat că mai râdem și noi…”

Vasile Dîncu: „Acum, mă faceți doar de vreo 12 ani, eu mă uit tot timpul la emisiune dar nu pot să comentez de după sticlă”.

Mircea Badea: „V-am văzut că apăreți în sondaje”.

Mihai Gâdea: „V-ați simțit bine la noi în sufragerie?”

Vasile Dîncu: „Minunat, o sufragerie minunată”.

Mihai Gâdea: „Poate o să-l întrebați pe prietenul dumneavoastră Dan Andronic, că-i povestea generalul Coldea, prietenul dumneavoastră, cum plănuia să ne dea afară din sediile noastre, iar noi suntem în locul ăsta pentru că ne-a confiscat niște sedii ilegal. Dan știe povestea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *