Alin Chifor, despre declarațiile lui Emil Boc, față de numirea unui Prefect membru al UDMR: Foarte urât gest de intoleranță și de ignoranță

0

Studentul Alin Chifor dă iar o lovitură, cu o zicere deșteaptă, vizavi de comentariul lui Emil Boc, în speța nominalizării noului Prefect, membru UDMR – Tasnádi István Szilárd.

„După ce a fost numit un prefect de etnie maghiară în Cluj, anumiți conducători de autorități publice locale, printre care și primarul mun. Cluj-Napoca, membru în CES UE (!!), afirmă că e o umilință numirea unui astfel de prefect și că „speră ca prefectul să respecte simbolurile naționale”. Ceva de tipul „vedeți să nu ne fure Ardealul omul”.

În Uniunea Europeană, a cărei deviză e „unitate în diversitate”, în „oaza de Occident” Cluj. Nu contează competența juridică sau politică, nu contează caracterul, nu contează nimic în afară de etnie. De ce nu putem să trecem peste ura viscerală față de un om educat, echilibrat, cunoscut profesionist al Dreptului (problema e că nu e profesionist al „Dreptei”  )? Pesemne, era mai bun un domn aservit, cu studii îndoielnice, care să stea cuminte în fața actelor nelegale ale autorităților administrației publice locale.

Foarte urât gest de intoleranță și de ignoranță, care nu face cinste conducerii acestui județ. Credeam că am depășit vremurile băncuțelor pictate în tricolor, dar se pare că ne place prea mult dulcele stil clasic..” a scris pe o rețea de socializare, Alin.

Apropo, Aline, felicitări pentru notele de la examene, mergi înainte. Să faci performanță la Drept, la UBB, este șmecherie mare!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *