Adriana Cristian: Ce criterii de înscriere în Clasa 0 considerați că ar trebui implementate?

0

Consilierul local USR Plus, Adriana Cristian, în contextul discuțiilor cu privire la condițiile de înscriere în Clasa0, îi întreabă pe clujeni ce idei au în această privință.

„Sunt in Consiliul de Administratie al unor scoli din Cluj (functie neplatita, dar importanta a consilierilor locali) acum se discuta despre conditiile de inscriere in Clasa 0. Pe langa criteriile obligatorii se voteaza in Consiliu si criterii specifice, criterii care se aplica daca numarul solicitarilor il depaseste pe cel al locurilor ramase libere. Nu exista un standard, fiecare scoala poate sa aleaga ce doreste.

Ce astfel de criterii specifice considerati ca ar trebui implementate?

p.s. Clasa 0 – toate grupurile de parinti zumzaie dupa informatii, care sunt recomandarile de invatatoare, care sunt scolile cele mai bune, care e viziunea directorilor, care sunt proiectele implementate de scoli, ce rezultate au avut acestea si altele. Daca ne uitam pe paginile web ale scolilor informatiile acestea nu se regasesc cu toate ca ar trebui …. Stiti ce simplu s-ar putea actualiza pagina web a scolilor cu aceste informatii? In doua zile, vointa sa fie ! ( despre paginile web ale scolilor promit sa revin cu o postare – sunt oameni care fara studii la primul site pe care-l fac reusesc ceva mai bun)” a scris în această după-amiază pe o rețea de socializare, Adriana Cristian.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *