Matei Miko a preluat președinția Clubului Rotary Cluj-Napoca

0

Matei Miko a preluat președinția Clubului Rotary Cluj-Napoca.

<<Preluând președenția Clubului Rotary Cluj Napoca, în anul devizei, atât de potrivită mie, “Imagine Rotary”, vreau să mulțumesc echipei anterioare de conducere, președinte, secretar, trezorier, comitetului și tuturor membrilor, care au înfăptuit proiectele noastre proprii, sau în care Clubul a fost implicat.

„You may say I’m a dreamer but I’m not the only one”, a statuat Jennifer Jones, Leader and President of Rotary International, ca temă pentru anul 2022-2023 la Rotary International Assembly. Service Above Self!>> a comentat Miko, noua sa preocupare.

Dr. Matei Miko, prin Asociația Culturală Pro Transilvania, dar și prin grupul de companii reunit în jurul brandului Transilvania Fashion, este activ de aproape trei decenii în organizarea și producția de evenimente culturale importante și unice, producții majore, cu un accent special pe spectacolele de muzică și pe prezentările de modă, în România, în Europa și în lume, printre care se numără Balul Operei Cluj, Gala UAD, Festivalul Transilvania Fashion, Festivalul Callatis, Festivalul Cerbul de Aur.

Rotary este o organizaţie de oameni de afaceri şi specialişti, reuniţi pe plan mondial, care au un rol activ in comunitatile in care traiesc, imbogatindu-si prin aceasta  atat viata personala cat si pe cea profesionala. Rotary  oferă ajutor umanitar, promovează cele mai înalte standarde etice în orice activitate profesională şi contribuie la instaurarea climatului de bunavoinţă şi pace în lume.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *