Tranzacție de 15 milioane de euro la Cluj: Transilvania Construcții a achiziționat un parc logistic al fostei COMAT, vizavi de aeroport!

0

Compania Transilvania Construcții, deținută de Mircea și Andrei Timofte, a finalizat achiziția a 4 parcuri logistice din Cluj-Napoca și Oradea, în urma unei tranzacții de circa 15 milioane de euro cu SIF Imobiliare PLC (prin SIFI CJ Logistic SA), firmă a SIF Banat – Crișana.

Din achiziție, care se împarte în două componente, una la Cluj și cealaltă la Oradea, Napoca Construcții a achiziționa parcul logistic și clădirile vizavi de Aeroportul Internaționa Cluj-Napoca, pe o suprața de aproximativ 3 hectare, care în trecut au aparținut COMAT, unitate înființată în 1973 ca unitate județeană de aprovizionare tehnico-materială.

SIF Banat – Crișana, care în 2013 ajunsese acționarul majoritar al companiei clujene Transilvania Construcții, a vândut 24.000 de metri pătrați de depozite cu 3 hectare de teren în Cluj-Napoca și 36.000 de metri pătrați de depozite cu 9 hectare de teren în Oradea.

SIFI CJ Logistic SA mai deține o platformă industrială uriașă de strada Cantonului de 9,6 hectare, care în momentul de față face interesul mai multor fonduri de investiții din America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *