EXCLUSIV: Mihai Seplecan a intrat în PSD Cluj

0

Mihai Seplecan este unul dintre cei mai noi membri ai PSD Cluj. Fost președinte al Consiliului Județean Cluj, după arestarea lui Horea Uioreanu, Seplecan a avut o carieră politică cu hopuri, finalizată prin demiterea sa de către consilierii județeni și prin condamnarea la închisoare cu suspendare pentru uz de fals.

Se spune că schimbarea din funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj s-a produs și din cauza faptului că Seplecan pornise o luptă cu caracatița mafiei din instituția pe care o conducea.

Seplecan a fost acuzat că a folosit o diplomă de facultate falsificată și astfel s-a ales cu o condamnare cu suspendare.

În trecut, Seplecan a mai fost membru al PRM, PNL și Partidul Verzilor.

În 2016, „Seple” a mai făcut deliciul presei după ce a făcut declarații șocante despre festivalul de muzică electronică UNTOLD : „Tinerii frumoşi şi sclavi au uitat când urlau dupa Colectiv ca vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporatiile satanico-masonice sa cheltuiasca milioane de euro pe aducerea unor artisti membri illuminati, ei sustinand prin cumpararea biletelor acest megaritual MASONIC”.

Pe de altă parte, despre Mihai Seplecan se spune că a fost și este unul dintre cei mai harnici politicieni liberali de la firul ierbii, cu conexiuni extrem de bune în teritoriu, apreciat de primari și alți factori decidenți din administrația locală.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *