Întrebare grea pentru Daniel David și Adrian Ivan: Cum comentează copy-paste-ul lui Bode de pe wikipedia

0

Civicul Szakáts István, pe agora online a Clujului – Clujul Civic, pune mai multe întrebări de bun simț, dintre care bolduim una – Care este poziția UBB (Daniel David și Adrian Ivan) vizavi de copy-paste-ul de pe wikipedia realizat de ministrul Lucian Bode?

„Stimată conducere a Universității Babeș-Bolyai,

Stimată conducere a Facultății de Istorie şi Filosofie a UBB,

Stimată conducere a Şcolii Doctorale RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI STUDII DE SECURITATE,

Stimate domnule profesor doctor universitar Adrian Liviu IVAN de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, coordonator al tezei de doctorat a Ministrului de Interne a României, domnul Lucian Bode intitulată <<Securitatea energetică și managementul resurselor la începutul secolului XXI. România în context european actual>>

Vă solicităm să vă clarificați poziția față de similitudinile flagrante dintre un număr de pasaje care se regăsesc în lucrarea de doctorat a domnului Bode sus-amintită, și surse deschise precum Google sau Wikipedia arată Szakáts István.

Cererea de pe Clujul Civic a venit după ce astăzi, USR a anunțat într-un comunicat de presă că a terminat de transcris teza de doctorat a lui Lucian Bode, iar verificarea lucrării arată că ministrul de Interne a tradus și copiat cuvânt cu cuvânt de pe Wikipedia.

Szakats Istvan

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *