Nuntă de cinci stele la Cluj: După ani și ani, familia Ziua de Cluj s-a reunit la un eveniment select

0

Nuntă de cinci stele la Cluj, a doi tineri jurnaliști care s-au cunoscut la Ziua de Cluj, Mihai Moga și Claudia Chira, în prezența a peste 200 de participanți, nașul și șeful de ceremonie fiind nimeni altul decât Rareș Bogdan.

Practic nunta fericitului cuplu a coincis și cu celebrarea unei aniversări speciale pentru Ziua de Cluj, cotidian de tradiție din Cluj-Napoca.

Evenimentul a fost unul de cinci stele, cu un meniu de excepție iar muzica de senzație. Au făcut deliciul artiștii de la 3 Sud Est și frumoasa blondă de la Activ.

La eveniment au fost prezenți, europarlamentarul Rareș Bogdan, jurnaliștii Octavian Hoandră, Cosmina Fernoagă, Alin Golban, mai mulți politicieni locali de la PNL și PSD – europarlamentarul Daniel Buda, deputatul Radu Moisin, secretarul de stat Ovidiu Cîmpian, consilierul județean Maria Forna, consilierii locali Radu Rațiu, Radu Constantea, managerul Ionuț Rusu, fostul ministru PSD Aurelia Cristea, fostul președinte PSD Cluj, Horia Nasra, primarul din Florești, Bogdan Pivariu, directorul Eurgen Cecan și mulți oameni de afaceri locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *