Deputatul Oana Murariu, fost membru PLUS, actual USR PLUS, este noul președinte al USR Cluj. Oana Murariu a fost aleasă cu 132 de voturi La alegeri au fost prezenți de la „centru”, în calitate de invitați, fostul președinte al USR – Dan Barna (susținător a lui George Trif) și senatorul Anca Dragu, fost președinte al Senatului.

Cine este deputatul Oana Murariu?

Ce a declarat deputatul Murariu după victorie?

„Începe o nouă etapă pentru organizația USR PLUS Cluj. Le mulțumesc colegilor pentru votul de încredere acordat. Vreau să subliniez încă de la început că ne putem îndeplini obiectivele doar dacă rămânem uniți, dacă simțim cu toții aceeași responsabilitate și dedicare.

Cei care mă cunosc, știu că sunt un om deschis căruia îi place să asculte fiecare opinie înainte de a lua o hotărâre și nu mă dau înlături de la nicio provocare. Voi face tot ce îmi stă în putere, îmi voi folosi abilitățile, experiența și determinarea pentru a creștere organizația și a ajunge prima opțiune politică a clujenilor.

USR PLUS Cluj are potențial din toate punctele de vedere – intern, oameni pregătiți și cu inițiativă, iar extern, foarte mulți clujeni ne sunt alături și apreciază eforturile de a strica planurile actualei coaliții politice dăunătoare pentru România.

Doresc să le mulțumesc și colegilor de la nivel național care m-au sprijinit și m-au ajutat cu sfaturile lor” a anunțat Oana Murariu imediat după victoria de la alegeri.

Cine este deputatul Oana Murariu?

A urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind absolvent de elită al acestei instituții prestigioase de învățământ. A absolvit facultatea prima din seria de studenți din care a făcut parte și a doua din an, fiind bursier (de studiu și de merit) pe durata desfășurării studiilor.

Oana Murariu și-a început activitatea în domeniul juridic, ca avocat, imediat după absolvirea facultății. Din 2014 este avocat definitiv, gestionând propriul cabinet de avocat, cu dreptul de a depune concluzii la judecătorii, tribunale, curți de apel, Înalta Curte de Casație și Justiție și Curtea Constituțională, iar ramură principală de activitate este drept civil lato sensu (materie care include fostul drept comercial), cu specializare în dreptul sănătății.

  • 2014-2020 – Oana Murariu – Cabinet de avocat
  • 2012-2014 – avocat stagiar în cadrul formei de exercitare a profesiei, Aurel Bujita – Cabinet de avocat

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *