Dohotaru: Există un HCL care obligă școlile să mențină curțile deschise după-amiaza, în weekend, în vacanță dar nu se respectă

0

Activistul civic și totodată fostul deputat Adrian Dohotaru anunță că există un HCL care obligă școlile să mențină curțile deschise după-amiaza, în weekend, în vacanță dar nu se respectă.

„E un potențial imens de a face mișcare în curțile școlilor de cartier. Există un HCL, pentru care am insistat și eu, care obligă școlile să mențină curțile deschise după-amiaza, in weekend, in vacanță. Dar nu se respectă.

Voi ați folosi cu copiii voștri curțile școlilor pentru mișcare și socializare? Ați vedea aici și activități culturale ori comunitare având în vedere că nu avem baze sportive și parcuri peste tot? Cât de ineficientă e administrația noastră din moment ce are dificultăți așa mari în a face respectat regulamentul de deschidere? Primarul Boc amenințat că OSĂ îi destituie pe directori dacă mențin curțile închise. S-a întâmplat ceva, măcar o mustrare? E bine că facem PR cu curțile deschise la evenimente simbolice apoi sunt închise restul anului?” a anunțat Adrian Dohotaru.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *